Wat is Affiliate of Partner Marketing?

Bij Affiliate Marketing belonen adverteerders hun partners, ook wel affiliates genoemd, voor de gerealiseerde verkopen die de partner heeft aangeleverd.

Deze partners plaatsen producten, banners of blogs op hun website die doorlinken naar de website van de adverteerders. Volgt hieruit een verkoop dan ontvangt deze partner daar een vergoeding of provisie over. Soms wordt er ook per klik betaald, al gebeurt dit weinig in Nederland maar wel veel in Amerika.

Als adverteerder kun je je aansluiten bij een affiliate netwerk zoals Tradetracker, Tradedoubler, Daisycon, Awin enz.
Hier zijn ook publishers, de affiliates, bij aangesloten die over jouw product kunnen gaan schrijven. Het netwerk zorgt voor de contacten en het registreren en uitbetalen van de provisie over de gerealiseerde verkopen.

Linkbuilding: 5 Manieren om links te verzamelen

Linkbuilding: 5 Manieren om links te verzamelen

Wat is linkbuilding? Linkbuilding is het proces van het opbouwen van een netwerk van hyperlinks. Deze hyperlinks, tegenwoordig meestal gewoon links genoemd, zijn een manier om gebruikers op het web te navigeren tussen pagina’s. Dit kunnen links zijn naar pagina’s en berichten op jouw eigen website maar ook naar andere websites. Zoekmachines crawlen over het […]

Pin It on Pinterest