Werk met mij!
Samen gaan we aan de slag met jóuw website!

Volgens mij hoef ik het niet meer uit te leggen….
maar ik ben helemaal fan van het online ondernemen.

Om mijn eigen webshop succesvol te laten draaien ben ik mij gaan verdiepen
in websites, webshops en online marketing.

En ik zag de kansen en mogelijkheden die online biedt.
Online ondernemen is echt grenzenloos.
Ik denk dat ik je daar niet meer van hoef te overtuigen.
Maar je komt dan al snel bij het HOE….

Hoe bouw je een goede website?

Hoe zorg je dat je website goed gevonden wordt?

Hoe zorg je voor bezoekers op je website?

Hoe maak je van bezoekers klanten?

Hoe zet je een succesvolle e-mail campagne op?

Hoe werkt Google Analtytics?

Hoe werkt Google Search Console?

Hoe maak je een online training?

Hoe maak je een online school?

Allemaal vragen die ik graag voor je wil beantwoorden
Ik wil mijn ervaring en kennis over online ondernemen graag met je delen.
Dit doe ik door mijn online trainingen en door VIP sessies.
Eigenlijk alles op gebied van het Online Ondernemen

ONLINE GEVONDEN WORDEN IN GOOGLE
MET DE VIP TRAINING Of VIP DAG SEO

VIP TRAINING SEO

Hoe zorg je ervoor dat je online zichtbaar wordt?
Dat er bezoekers naar je website komen?

Hoe zorg je ervoor dat je gevonden wordt in Google?
Door klanten die op zoek zijn naar jou?

Hoe zorg je ervoor dat je bovenaan in Google komt?
En niet ergens op pagina 10?

Goede zoekmachine optimalisatie, SEO,
levert jou bezoekers én klanten op. 

 Maar hoe doe je dat dan?

 Ik kan je hiermee helpen tijdens een VIP training SEO
Vooraf vul je een vragenlijst in en bekijk ik je website.
Tijdens de training pakken we alles aan wat nodig is.
We doen een zoekwoordonderzoek, je krijgt uitleg over de
Yoast SEO plugin en we gaan meteen aan de slag.
En je krijgt het unieke Online Junkies SEO Werkboek.
Zodat jij thuis met een stappenplan verder kunt.

 

WEBSITE BOUWEN MET WORDPRESS
MET DE VIP TRAINING WORDPRESS

VIP TRAINING WORDPRESS


WordPress
is een superhandig en populair CMS systeem
waarmee veel websites worden gebouwd.
Ook deze website.

Je wilt zelf aan de slag met een WordPress website?
Maar weet niet zo goed waar je moet beginnen?

Of je bent zelf begonnen met het bouwen
van een WordPress website?
maar je loopt tegen een probleem aan?

Volg dan de VIP training WORDPRESS
Vooraf vul je een vragenlijst in
en bekijk ik je website als je die al hebt.
Tijdens de training pakken we alles aan wat nodig is.
Zodat jij thuis met een stappenplan zelf verder kunt
en weet hoe WordPress werkt.

VRAGEN OVER ONLINE ONDERNEMEN
IN EEN VIP SESSIE

VIP TRAINING ONDERWERP EIGEN KEUZE


Tijdens deze VIP sessie bepaal jij het onderwerp
van de sessie.
Dit kan van alles zijn, als het maar over Online Ondernemen gaat.

Bijvoorbeeld:
E-mail marketing
Social Media Kanalen
Google Ads (SEA)
Google Analytics
Google Search Console
Facebook Adverteren
Online Training opzetten
Learndash
Jouw Online Marketing Plan

Volg de Online Junkies VIP training
Vooraf vul je een vragenlijst in
en bekijk ik je website of social media kanalen als je die al hebt.
Tijdens de training pakken we alles aan wat nodig is.
Zodat jij thuis met een stappenplan zelf verder kunt.

VRAGEN OVER ONLINE ONDERNEMEN
MET EEN SKYPE OF ZOOM GESPREK

ONLINE ZOOM GESPREK

Soms loopt je tegen een probleem aan.
En weet je even niet hoe je het moet oplossen.

Of heb je vragen die je niet zelf kunt beantwoorden?
Of wil je er niet uren mee bezig zijn?

Of wil je gewoon even met iemand sparren?
Iemand die even met een frisse blijk met je meekijkt.

 

Dat kan!

Je kunt een Online gesprek met mij boeken.
Vooraf vul je een vragenlijstje in zodat ik weet waar het over gaat.
En tijdens het gesprek beantwoord ik jouw vragen. 
Dit kun je gewoon voor een uur boeken.
Ik werk met Zoom, een handige en super simpele online tool.

Wat zeggen ondernemers over mij?

Al enige tijd was ik zoekende hoe je met online marketing een strategie kan voeren waarbij ik zoveel mogelijk kan delen met hooggevoelige vrouwen. Veel business coaches opperen dat veel geld pompen in adverteren op social media zorgt voor exponentiële groei. Al snel ontdekte ik dat als je stopt met adverteren, dat niemand je nog vind of ziet.Door de SEO-challenge van Online Junkies leerde ik waar mijn doelgroep naar zoekt op internet, echt heel specifiek. Hier ben ik mee aan de slag gegaan.

Van amper 30 bezoekers per maand via Google krijg ik er binnen 2 maanden 500 per maand binnen. En door andere tips van Miranda leerde ik dat ik zo veel mogelijk verkeer naar mijn website moet genereren waardoor ik duurzaam meer mijn doelgroep kan bereiken. Ook dit heeft een grote impact: het totale aantal bezoekers is vier maal verdubbeld, ook in 2 maanden. Doordat ik nu weet waar ik op moet focussen, verwacht ik dat deze cijfers binnen een jaar nog wel 20 keer meer worden. Minstens. Dus ja: ben jij ondernemer en ben je zoekend naar een manier om je bedrijf duurzaam te laten groeien? Start dan bij Online Junkies!

Jolanda Hoogkamer

With joy - coaching & training

“Voor mij was de online marketing echt onbekend terrein maar dankzij de trainingen van Miranda kan ik dit nu ook zelf voor mijn webshop doen.

Ik ben echt onder de indruk van alle kennis die zij op online marketing gebied, ondernemen en het bouwen van websites en webshops heeft. En tussendoor geeft ze ook nog veel handige tips die online werken makkelijker maken en veel tijd besparen.”

Marjolein van der Vosse

Atelier du Sport

Ik heb al behoorlijk wat kennis op het gebied van online marketing en SEO, maar ik heb zeker nog veel geleerd van Miranda op dit gebied! Een aanrader!

Josien Frinking

Woordendieverkopen.nl

Dankzij Miranda van Driel heb ik mijn online training gebracht tot waar hij nu is (zijn eigenlijk..het is een Engelse en een Nederlandse versie geworden:)) en het helpt mij ook om weer op een andere manier zichtbaar te zijn!

Jolanda van der Steen

La Fontaine Coaching, Training & Consultancy

Miranda heeft mij in de WP-training in één keer zover gebracht dat ik mijn website binnen no-time online had staan. Ze heeft kennis van zaken, en bereid zich goed voor. Na de training kreeg ik snel en vlot antwoord op mijn vragen en werd ik via Zoom weer op weg geholpen op het moment dat ik even niet zelfstandig verder kon. Ik heb Miranda als een zeer deskundige steun ervaren en het is ook nog eens leuk om met haar te werken.

Carla van Veen

Blijleve.com

Miranda heeft mij een aantal tips gegeven omtrent SEO waardoor mijn website nu een hogere plek scoort in google. Echt een aanrader dus!

Ragnhild Visser

Voeding Veilig

Ik ken Miranda van Driel al van voor het digitale tijdperk. Daardoor heb ik ook de transformatie van offline naar online ondernemer met haar meegemaakt. Toen Miranda de mogelijkheden van het digitaal ondernemerschap zag heeft ze snel en op het goede moment de juiste stappen gezet.
Belangrijk is dat ze beseft dat je succes kunt bestellen en dat het morgen met een overnight delivery op de stoep staat.

Ook online ondernemen is hard werken en volhardend zijn. Vooral die laatste eigenschap van haar is een grote inspiratie voor mij.

Dimitry Vleugel

Oprichter Androidworld.nl, Nozie.nl

ONLINE GEVONDEN WORDEN MET
DE ONLINE ONDERNEMERS SCHOOL

DROOM JIJ VAN 

✓ MEER KLANTEN ?
✓ MEER OMZET ?
✓ EEN ECHT INKOMEN UIT JE BEDRIJF HALEN?
✓ MEER VRIJE TIJD OVERHOUDEN?
✓ MET MEER PLEZIER JE BEDRIJF RUNNEN?
✓ KLANTEN DIE JOU VINDEN?

DEZE DROOM KUN JE LATEN UITKOMEN
ALS JE  START MET DE
ONLINE JUNKIES

ONLINE ONDERNEMERS SCHOOL

6 MAANDEN COACHTRAJECT
6 MAANDEN SAMEN AAN DE SLAG MET JOUW DOELEN

Miranda van Driel

Miranda van Driel

Online Business Coach

Ik begeleid ook ondernemers met online business coaching.
Ik gebruik hiervoor mijn meer dan 30 jaar ondernemers ervaring, kennis en netwerk.
In de Online Business zit ik sinds 2002.

Dit 6 maanden traject wordt voor jouw persoonlijk ingevuld.
Geen traject in een groep maar helemaal speciaal voor jou samengesteld.
We stellen vooraf vast wat de doelen zijn en hoe we dit gaan aanpakken om online succesvol te worden.

Denk aan een social media strategie, een e-mail funnel, optimalisatie van je website of webshop voor zoekmachines, opzetten van een goed contentmarketing systeem of online adverteren. Maar we gaan ook meten en analyseren zoals met tools als google search console en google analytics.

Samen gaan we aan de slag met jóuw strategische plan zodat we ook daadwerkelijk resultaten gaan behalen. Méétbare resultaten.

Ik ben direct, eerlijk en enthousiast.
Ik vertel wat ik denk en neem geen blad voor mijn mond.
Ik ben jouw stok achter de deur als dat nodig is.
Samen gaan we voor het resultaat!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Stuur een mailtje naar info@onlinejunkies.nl 

Dit vond zij van het 6 maanden Coachtraject:

” Ik ken Miranda al jááááren – toen nog als eigenaresse van het sportmerk Pixie, waar ik altijd mijn extra lange broeken kocht.

Toen Miranda me vertelde dat ze coaching aan zelfstandige ondernemers ging geven, was ik gelijk enthousiast.
Miranda is een eerlijke, nuchtere, no-nonsens sparringpartner op alle gebieden die met online marketing en het beheren van een webshop te maken hebben.
1-op-1 samen aan de tafel om de voor míj interessante dingen door te nemen, de SEO van míjn webshop te helpen optimaliseren en de Google Analytics van míjn website te helpen analyseren.

Want ik heb niets met coaches, die ‘in het algemeen’ een verhaal afsteken, wat niet van toepassing is op mijn bedrijf. Of coaches die geen feeling hebben met de kleine ondernemers maar gewend zijn met de grote jongens aan tafel te zitten.

Miranda past de info die ze geeft, aan aan mijn bestaande kennis zodat ik tijdens een sessie ‘aan’ blijf staan omdat ik alleen maar dingen hoor die voor mij interessant zijn. Zo is zo’n coaching sessie ideaal omdat ik er maximaal rendement uit haal. De tips die ze geeft, zijn gelijk toe te passen en doordat we maandelijks met elkaar om de tafel zitten, al dan niet digitaal, kunnen de doorgevoerde veranderingen in de sessie erna direct geanalyseerd worden.

Inmiddels zijn we ons derde jaartraject met elkaar aangegaan. “

Sandra Grit

Silhouette Schoenen

Pin It on Pinterest

Share This