Fun Stuff op het Internet

Naast serieuze onderwerpen houden Online Junkies ook van ontspanning en lol, de Fun Stuff. Social Media is er ook niet alleen voor marketingdoeleinden maar natuurlijk ook om lekker social te zijn en eens flink te lachen en relaxen.

Kom jij wel eens een gave video, event, tips, boeken of quotes ter inspiratie tegen waarvan je vindt dat ze hier vermeld moeten staan?

Stuur dan een mailtje naar info@onlinejunkies.nl. Of deel ze met ons op Facebook!

Miranda van Driel on EmailMiranda van Driel on FacebookMiranda van Driel on InstagramMiranda van Driel on LinkedinMiranda van Driel on Twitter
Miranda van Driel
Online Junkie bij Online Junkies
Online Junkie en ondernemer sinds 1994. Vanaf 1 april 2017 Online Junkies gestart samen met Erwin. Houdt ervan haar ervaring in het (online) ondernemerschap te delen. Geeft online trainingen aan ondernemers op gebied van online ondernemen. Business coach voor Qredits Microfinanciering Nederland en gastdocent voor de Eigenbaas Avondschool. Helpt startende modeondernemers met de online cursus Start je eigen Kledinglijn. Doet aan Working Equitation met haar Spaanse paard Guapo maar gaat ook graag naar het strand met labrador Dean.

Pin It on Pinterest

Share This