ZELFVERZEKERD & ZICHTBAAR

2019

ZELFVERZEKERD & ZICHTBAAR

2019

Het Zelfverzekerd & Zichtbaar Ondernemers Event 2018

Zelfverzekerd Ondernemen & Zichtbaar zijn

Niet iedere ondernemer vind het zo vanzelfsprekend

Herken jij jezelf hierin?

Het gaat best aardig met je bedrijf maar……

Je wilt graag groter gaan dromen en je dromen laten uitkomen

Je wilt van ‘achter de coulissen’ naar ‘in de spotlight’

Je wilt meer bezoekers op je website en natuurlijk meer klanten….

Je bent nu veel tijd kwijt aan social media maar het levert je niet genoeg op….

Je hebt geen idee hoe jouw website beter gevonden kan worden….

Je doet het best aardig maar je zou wel sneller willen groeien….

Je voelt jezelf zo vaak alleen als ondernemer en zou graag willen sparren….

WE GAAN SUPERGAVE EVENTS ORGANISEREN IN 2019!

 

BLOK ALVAST 23 MEI (OVERDAG) EN 23 NOVEMBER (AVOND) IN JE AGENDA!

Miranda & Miranda, wie zijn jullie dan?

Miranda de Groote
www.mirandadegroote.nl

MIRANDA DE GROOTE
Leefstijl- en businesscoach,
eigenaar van 2 succesvolle bedrijven en bedenker van de Catwalk of Life

“Ik heb mijn bedrijven vanaf de start opgebouwd en ken de klappen van de zweep.
Vallen en opstaan, het hoort bij het leven. Na een tegenslag of teleurstelling weet ik nu hoe weer op te staan en door te gaan. Ik neem nu actie vanuit mijn eigen kracht en zelfvertrouwen.

Jou een spiegel voorhouden, eerlijk zijn, de diepte ingaan, oude ballast en negatieve belemmerende overtuigingen loslaten, dat is mijn kracht. Ik daag je uit om echt naar jezelf te kijken en ik help je bij jouw pijn.

We maken een duidelijk, praktisch en meteen toepasbaar actieplan.
Ik ben jouw coach, sta naast je en help je zonder oordelen en zet je aan tot actie.

Tijdens de theatershow voer ik je mee naar jouw diepste verlangens, ik geef je tips hoe jij oude ballast loslaat, hoe je omgaat met de mensen om je heen en hoe jij op JOUW catwalk stapt en daar blijft! Ik laat je voelen waar het werkelijk om draait: ZIJN wie jij bent! Jezelf laten zien, stralend en zelfverzekerd en vol passie jouw bedrijf tot een succes maken.

Want jouw bedrijf ben jij!

MIRANDA VAN DRIEL
Online Junkie
Online coach, trainer en oprichter van de Online Junkies School

Bijna 25 jaar geleden begon ik mijn eerste bedrijf, een productie atelier waarin ik productie deed voor andere kledingmerken.
Ik ben in 1994 mijn eigen sportkledingmerk begonnen, PIXIE Bodywear en we produceerden in ons eigen atelier, dus Made in Holland. Van een sportkledingmerk wat alleen maar leverde aan de sportdetailhandel zijn wij in 2011 geswitcht naar levering via de webshop. Alles alleen nog maar online dus en hier heb ik veel van geleerd en gezien hoe ondernemen ook anders kon. Online biedt zoveel kansen en mogelijkheden. Maar toen ging het kriebelen. Na 23 jaar was de grote uitdaging wel een beetje verdwenen.

Lang verhaal kort, ik vind het web gewoon zo fascinerend.  En als je iets wilt, dan moet je ervoor gaan, vind ik. Dus PIXIE is per 1 januari 2017 na 23 jaar verkocht en Online Junkies werd geboren. Nu help ik ondernemers met online marketing zodat ook zij gevonden worden.

In de theatershow maak ik je wegwijs in het wondere oerwoud van het online ondernemen. Ik laat je zien hoe je online gevonden word en hoe je klanten gaat aantrekken.

Miranda van Driel
www.onlinejunkies.nl

DURF JIJ HET AAN OM
ZELFVERZEKERD & ZICHTBAAR TE WORDEN IN 2019?

Wat zou er gebeuren als je nu écht Zelfverzekerd Zichtbaar wordt?

 

♥  Als je het nu eens niet alleen blijft proberen met het bekende resultaat maar echt met een plan aan de slag gaat.

♥  Als jij weet hoe je met die vervelende ego-stemmetjes omgaat.

♥  Als je niet meer zelf het wiel hoeft uit te vinden maar gebruik kunt maken van onze kennis.

♥  Als je website gevonden wordt en klanten jou weten te vinden.

♥  Als jij echt met je bedrijf midden in de spotlight gaat staan, letterlijk.

Wat zou er gebeuren als je nu écht Zelfverzekerd Zichtbaar wordt?

 

*   Als je het nu eens niet alleen blijft proberen met het bekende resultaat maar echt met een plan aan de slag gaat.

*   Als jij weet hoe je met die vervelende ego-stemmetjes omgaat.

*   Als je niet meer zelf het wiel hoeft uit te vinden maar gebruik kunt maken van onze kennis.

*   Als je website gevonden wordt en klanten jou weten te vinden.

*   Als jij echt met je bedrijf midden in de spotlight gaat staan, letterlijk.

Dit zeggen anderen over ons:

Over Miranda de Groote

Catwalk of life, Miranda… waauw waauw waauw… wat een herkenbaarheid… wat doe jij dit mooi..

Christel Neven

Christel Neven

Miranda is een hele lieve vrouw waarbij je je meteen op je gemak voelt. Na het volgen van de sessie’s bij haar, heb je handvatten voor de rest van je leven. Ik gebruik nog regelmatig haar tips. Je merkt dat ze echt doet waar haar passie ligt.

Marleen van Amen

Skins Only

Miranda is een no-nonsens coach. Ze luistert naar je en zet je aan tot actie.
Een fantastische coach en een lieve vrouw om mee te werken.

Debby Kijf

Debbie Kijf Mediation

Was mooi! Naar huis met een nieuw inzicht: ‘mensen zijn niet bang voor het donker, maar voor het licht’. Want om in het licht te gaan staan, daar is lef nodig

Caroline van Hilten

Creazzy

Wie is de vrouw achter jouw bedrijf?
Is zij gelukkig?
Haal je alles uit je bedrijf?
Door deze vragen triggerde Miranda mij en ben ik gaan nadenken. Ik wilde zoveel met mijn bedrijf maar nam niet de benodigde actie, durfde de stappen niet te zetten.
Na een aantal sessies met Miranda begreep ik waarom ik geen actie nam. Ik ben nu bewuster en zet de stappen waardoor mijn bedrijf groeit. Ik ben krachtiger en dat voelt zo goed! Dank je wel Miranda voor de geweldige sessies, hoe confronterend ze af en toe ook waren.
Ik kan iedereen aanbevelen een sessie met Miranda te doen, ze opent je ogen en laat je nadenken. Niet alleen mijn bedrijf groeit maar ik ook!

M. Jansen

Over Miranda van Driel

Miranda is een eerlijke, nuchtere, no-nonsens sparringpartner op alle gebieden die met online marketing en het beheren van een webshop te maken hebben. Ze past de info die ze geeft, aan aan mijn bestaande kennis.

Sandra & Gerwin Grit

Silhouette.nl

Ben jij een offline ondernemer en wil je ook online gaan?
Echt een aanrader om dit samen met Miranda van Online Junkies te doen!
Professioneel, deskundig én vooral persoonlijk.

Jolanda van der Steen

La Fontaine Coaching, Training & Consultancy

Al enige tijd was ik zoekende hoe je met online marketing een strategie kan voeren waarbij ik zoveel mogelijk kan delen met hooggevoelige vrouwen. Veel business coaches opperen dat veel geld pompen in adverteren op social media zorgt voor exponentiële groei. Al snel ontdekte ik dat als je stopt met adverteren, dat niemand je nog vind of ziet.Door de SEO-challenge van Online Junkies leerde ik waar mijn doelgroep naar zoekt op internet, echt heel specifiek. Hier ben ik mee aan de slag gegaan.

Van amper 30 bezoekers per maand via Google krijg ik er binnen 2 maanden 500 per maand binnen. En door andere tips van Miranda leerde ik dat ik zo veel mogelijk verkeer naar mijn website moet genereren waardoor ik duurzaam meer mijn doelgroep kan bereiken. Ook dit heeft een grote impact: het totale aantal bezoekers is vier maal verdubbeld, ook in 2 maanden. Doordat ik nu weet waar ik op moet focussen, verwacht ik dat deze cijfers binnen een jaar nog wel 20 keer meer worden. Minstens. Dus ja: ben jij ondernemer en ben je zoekend naar een manier om je bedrijf duurzaam te laten groeien? Start dan bij Online Junkies!

Jolanda Hoogkamer

With joy - coaching & training

Miranda heeft mij in de WP-training in één keer zover gebracht dat ik mijn website binnen no-time online had staan. Ze heeft kennis van zaken, en bereid zich goed voor. Na de training kreeg ik snel en vlot antwoord op mijn vragen en werd ik via Zoom weer op weg geholpen op het moment dat ik even niet zelfstandig verder kon. Ik heb Miranda als een zeer deskundige steun ervaren en het is ook nog eens leuk om met haar te werken.

Carla van Veen

Blijleve.com

WE GAAN SUPERGAVE EVENTS ORGANISEREN IN 2019!

BLOK ALVAST 23 MEI (OVERDAG) EN 23 NOVEMBER (AVOND) IN JE AGENDA!

Pin It on Pinterest

Share This