Waarom een online training?

Je ziet het steeds vaker, maar waarom zou je een online training gaan volgen. Is dit wel zo handig? Met de techniek van tegenwoordig kun door middel van pdf werkboeken en video’s alles prima uitleggen in een online leeromgeving. Je kunt hierdoor je eigen tijd bepalen dus leren wanneer het jou uitkomt en waar je wilt. Je hoeft niet te reizen, staat niet in de files en bent geen reiskosten kwijt. Online trainingen hebben dus grote voordelen, zeker voor mensen met een drukke agenda.

Het enige wat je nodig hebt is een computer of laptop en een online verbinding.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze Online Trainingen? Schrijf je dan in voor onze Junkie Mail.

 

Miranda van Driel on EmailMiranda van Driel on FacebookMiranda van Driel on InstagramMiranda van Driel on LinkedinMiranda van Driel on Twitter
Miranda van Driel
Online Junkie bij Online Junkies
Online Junkie en ondernemer sinds 1994. Vanaf 1 april 2017 Online Junkies gestart samen met Erwin. Houdt ervan haar ervaring in het (online) ondernemerschap te delen. Geeft online trainingen aan ondernemers op gebied van online ondernemen. Business coach voor Qredits Microfinanciering Nederland en gastdocent voor de Eigenbaas Avondschool. Helpt startende modeondernemers met de online cursus Start je eigen Kledinglijn. Doet aan Working Equitation met haar Spaanse paard Guapo maar gaat ook graag naar het strand met labrador Dean.

Pin It on Pinterest

Share This