Mijn naam is Ursula Hamelink. Ik ben 44 jaar en moeder van 15, 13 en 10 jaar. Privé heb ik de nodige ervaring met het leren omgaan met lichamelijke- en visuele beperkingen. Een van mijn kinderen heeft een ernstig visuele handicap met bijkomende problematiek. Binnen mijn gezin speelt daarnaast hoogbegaafdheid een grote rol.

Ik hou van wandelen, fietsen, mediteren, gezellig shoppen, yoga, fitnessen, Pinkboxing, joggen, Nirvana fitness, lezen, uitstapjes. En heb ik graag gezellige mensen om me heen.

Daarnaast vind ik de Tzolkin een interessante tool om mee te kunnen werken, zowel privé als tijdens coaching.
Ik ben Intuïtief Communicatie Coach. Ik leer vrouwen te communiceren vanuit hun intuïtie. Ik doe dit vanuit eigen ervaring. Ik weet hoe belangrijk het is om vanuit je hart, vanuit je eigen ik, vanuit je gevoel, vanuit je intuïtie te kunnen communiceren. En als je dit niet doet, hoe enorm dit jou kan remmen om jezelf te kunnen zijn tijdens een gesprek. Of waar je ook bent. Ik leer hoe de intuïtie ingezet kan worden tijdens gesprekken. Hoe dit kan integreren in je leven. Wat intuïtie met je doet.

Ik leer jou om weer met kracht jouw stem te laten horen met een gezonde dosis lef en durf. Ik geloof namelijk dat iedereen de kracht in zich heeft om door te zetten; om in zichzelf te geloven; recht heeft op geluk en op antwoorden. Ik geef hiervoor online -en offline trainingen gericht op de persoonlijke ontwikkeling en vorming. Ik geef workshops aan particulieren en bedrijven.

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in de zorg in diverse functies. Ik heb kennis en ervaring door te werken vanuit Empowerment, Timemanagement, Familiezorg, Hooi op je Vork en Vitale Netwerken, Familiesystemen. Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool van Rotterdam in 1994. Ik ben in december 2014 gestart als ondernemer.

Pin It on Pinterest

Share This