Miranda van Driel

Miranda van Driel

Online Junkie

Hi, ik ben Miranda van Driel en een echte Online Junkie! Ik ben in 1994 mijn eigen sportkledinglabel met atelier begonnen, PIXIE. Dat was nog in de tijd vóór internet, dus met de typmachine én Tipp-ex. In 1999 begon ik een html cursus bij de LOI en in 2002 bouwde ik mijn eerste webshop. Van een sportkledingmerk wat alleen maar leverde aan de sportdetailhandel zijn wij in 2011 geswitcht naar levering via de webshop. Alles alleen nog maar online dus en hier heb ik veel van geleerd en gezien hoe ondernemen ook anders kon.

In 2013 heb ik een nieuw bedrijf naast PIXIE opgezet waarvoor ik affiliate marketing websites bouw en daardoor zag ik helemaal wat er allemaal mogelijk is met het Online Ondernemen. Door uit te blinken op SEO kon ik ervoor zorgen dat mijn websites beter scoorden dan die van de webshops die adverteerden.
Lang verhaal kort, ik was hooked en het web vind ik gewoon zo fascinerend.  En als je iets wilt, dan moet je ervoor gaan, vind ik. Dus PIXIE is per 1 januari 2017 na 23 jaar verkocht en Online Junkies werd geboren.

Tijdens mijn projecten als ondernemerscoach voor Qredits en de gastlessen Online Marketing die ik geef voor de Eigenbaas Avondschool van Qredits en het UWV zag ik dat niet iedereen daar gebruik van weet te maken, wat echt zonde is. Tijdens mijn VIP trajecten leerde ik ondernemers om zelf aan de slag met hun websites te gaan. Ik wil graag ondernemers verbinden en laten zien dat online marketing echt fún kan zijn.

Online zichtbaar worden, dat kan jij ook!

Meer lezen over mij?

 

Erwin van der Steen

Erwin van der Steen

Online Junkie (in opleiding)

Ik ben Erwin van der Steen en nog geen echte Online Junkie maar in opleiding, dus daar komt al snel verandering in. Ik ben in 1998 bij Miranda in de zaak gekomen en we hebben samen PIXIE Bodywear gevormd. Oorspronkelijk kom ik uit de metaal maar ik heb me door Miranda laten omscholen waardoor ik me helemaal thuis voelde in het atelier, snijzaal en alles wat met de logistiek te maken heeft. Zo hebben we altijd samengewerkt en we kunnen elkaar altijd prima aanvullen.

Na de verkoop van PIXIE wilden we graag samen blijven werken dus ik ben nu gewoon weer in opleiding bij haar en ik ben vooral achter de schermen bezig, zoals het updaten en bijhouden van de (affiliate) websites. Maar ook grafisch ontwerpen vind ik super om te doen en daarbij komt mijn tekentalent van vroeger toch ook weer naar boven. Het zal niet lang duren of ook ik moet in rehab…….

Verder hou ik van het rijden in mijn cabrio als het lekker weer is, vooral omdat Zeeland hier om de hoek ligt met zeker zomers mooie gezellige badplaatsen. Of genieten van een zonnig land tijdens een vakantie, nu natuurlijk mét laptop! Om ook nog een beetje sportief te blijven ben ik 3x in de week in de sportschool te vinden. Durf jij met mij te wedden dat ik binnen een jaar ook helemaal om ben?

 

Dean - Quick and Dangerous from Sophie's Home

Dean - Quick and Dangerous from Sophie's Home

Offline Labrador

 

Woef! Mijn geboortenaam is Quick & Dangerous from Sophie’s Home maar gelukkig roepen ze altijd Dean, je moet er toch niet aan denken zo keihard door het park…….

Maar goed, ik ben dus echt altijd offline want ik doe aan die gekkigheid niet mee hoor. Ik lig wel altijd aan de voeten van Miranda als ze achter de laptop zit en nu Erwin ook achter zijn laptop zit, lig ik maar tussenin want ik kan me moeilijk delen.

Gelukkig zijn mijn baasjes niet helemaal 24/7 online en kan er ook nog wel een heerlijke strandwandeling op zijn tijd vanaf want als je er zo dichtbij woont dan moet je natuurlijk regelmatig een duik in de zee nemen.
(en anders is een lekkere vieze en stinkende sloot ook goed hoor).

 

Pin It on Pinterest

Share This