Vanaf vandaag staat mijn eerste ‘echte’ online cursus online: “Start je eigen kledinglijn”.
De laatste 6 maanden ben ik bezig geweest met het opzetten van mijn eigen ‘online school’ en mijn eerste ‘echte’ online training. Ik had als test al een online training voor een tak van paardensport opgezet maar dat liep via e-mail en stond gewoon verborgen op een website.

Online cursus Start je eigen kledinglijn

Nu staat deze training in een echte professionele, online leeromgeving, zo gaaf.
In deze cursus deel ik mijn kennis en 25 jaar ervaring in de kledingindustrie maar ook mijn netwerk met de cursisten.
Ik merkte dat er nog maar zo weinig kennis is over het opzetten van kledingmerk maar dat er wel veel mensen met deze droom of wens rondlopen. En zelfs proberen, met als resultaat dat er ook veel merken na 1 of 2 collecties weer moeten stoppen. Het is dan toch een vak.

En het mooie is, ik ben vandaag ook meteen met deelnemers in de cursus van start gegaan.
Dat is niet zomaar gegaan, daar heb ik afgelopen weken ook hard voor gewerkt.
Ik heb een super leerzame weggever gemaakt, een minicursus.
In deze minicursus vertel ik over 5 verdienmodellen, de klassieke valkuilen en geef ik een checklist.
Als extra zit er ook nog een bonusles bij, Bedenk je merknaam.
Al met al geef ik in deze weggever al veel kennis weg maar dit is nog niet voldoende voor het opzetten van een eigen kledingmerk. Dat blijkt ook wel want in de training zelf zitten maar liefst 15 lessen met nog allerlei extra’s en in totaal maar liefst meer dan 650 pagina’s aan lesboeken. Er is gewoon veel over te vertellen.

Het maken van een online training smaakt zeker meer en ik heb nog zoveel kennis die ik wil delen.
Dus wordt vervolgd…….. Each One – Teach One!

Miranda van Driel on EmailMiranda van Driel on FacebookMiranda van Driel on InstagramMiranda van Driel on Linkedin
Miranda van Driel
Online Junkie bij Online Junkies
Online Junkie en ondernemer sinds 1994. Vanaf 1 april 2017 Online Junkies gestart. Houdt ervan haar ervaring in het (online) ondernemerschap te delen met haar Online Junkies School. Geeft online trainingen aan ondernemers op gebied van online ondernemen, zoals de Online Ondernemers School en Start je eigen online training. Business coach voor Qredits Microfinanciering Nederland en gastdocent voor de Eigenbaas Avondschool. Helpt startende modeondernemers met de online cursus Start je eigen Kledinglijn. Houdt van een strandrit te paard maar ook van een heerlijke stevige wandeling met labrador Dean.

Pin It on Pinterest

Share This