Mirjan van der Meijden van Howtohotspot.nl:
Sinds 1996 al sla ik de brug tussen de gebruiker en de techniek – de software tools. Eerst ruim 20 jaar in ziekenhuizen waar artsen en verpleegkundigen met elektronische dossiers moesten (leren) werken. En nu inmiddels alweer bijna een jaar voor online ondernemers.||

Duidelijkheid scheppen in het oerwoud aan online tools met stap-voor-stap uitlegvideo’s en praktische online trainingen in het Nederlands, zodat ondernemers hun energie en tijd (weer) kunnen besteden aan hun klanten. Daarvoor ben je ondernemer. Niet om te zoeken op Google of Youtube naar hoe ze iets voor elkaar krijgen in software.

Kijk op HowToHotspot.nl of op mijn Facebookpagina.

Mirjan van der Meijden on EmailMirjan van der Meijden on FacebookMirjan van der Meijden on Linkedin
Mirjan van der Meijden
Sinds 1996 al sla ik de brug tussen de gebruiker en de techniek - de software tools. Eerst ruim 20 jaar in ziekenhuizen waar artsen en verpleegkundigen met elektronische dossiers moesten (leren) werken. En nu inmiddels alweer bijna een jaar voor online ondernemers.

Duidelijkheid scheppen in het oerwoud aan online tools met stap-voor-stap uitlegvideo's en praktische online trainingen in het Nederlands, zodat ondernemers hun energie en tijd (weer) kunnen besteden aan hun klanten. Daarvoor ben je ondernemer. Niet om te zoeken op Google of Youtube naar hoe ze iets voor elkaar krijgen in software.

Kijk op HowToHotspot.nl of op mijn Facebookpagina.

Pin It on Pinterest

Share This