Marlou Minten, Online Junkie in hart en nieren.

Ik ben Marlou Minten en een echte online junkie in hart en nieren. Tijdens al mijn (bij)banen heb ik de online marketing opgezet en onderhouden. Ik heb daardoor al verschillende ontwikkelingen meegemaakt op het gebied van social media en er blijven constant veranderingen plaatsvinden. Wanneer je er niet midden in zit, is het soms lastig om door de bomen het bos nog te zien. Ik help ondernemers graag met online zichtbaar worden en blijven zodat zij kunnen groeien en zich kunnen richten op hun core business.

Vanaf september 2017 zal ik mijn eigen bedrijf starten als Virtueel Professioneel met als specialisatie marketing en communicatie, waarbij de focus ligt op social media beheer, contentplanning, communicatie naar klanten toe en het analyseren van data. Voor de één misschien een nachtmerrie, voor mij absoluut mijn passie!

Heb je vragen? Neem vooral contact op via info@marlouminten.nl

Marlou Minten on EmailMarlou Minten on FacebookMarlou Minten on LinkedinMarlou Minten on Twitter
Marlou Minten
Ik ben Marlou Minten, een echte online junkie in hart en nieren en ondernemer sinds mei 2017. Als Virtueel Professional op het gebied van Marketing en Communicatie ondersteun ik ondernemers op het gebied van social media marketing, e-mailmarketing, copywriting en Facebook adverteren. Op die manier kunnen ondernemers zich richten op hun core business.

Meer weten over mij of mijn bedrijf? Kijk dan op www.marlouminten.nl.

Pin It on Pinterest

Share This